Aanmelden bijeenkomst ‘woonrijp fase’ op donderdag 18 januari 2024

Landgoed de Woldberg krijg steeds meer vorm met prachtige woningen. Na het bouwen van de woningen, begint het woonrijp maken. Via de denktank hebben wij vernomen dat er nog een aantal vragen zijn die wij inmiddels via de e-mail beantwoord hebben. Alle tekeningen waarnaar verwezen wordt, kunt u hieronder vinden. In verband met de grootte van de bestanden kan het een paar seconden duren voordat de tekeningen geladen zijn.

Overzichtstekening woonrijp
Woonrijp ontwerp met legenda (inclusief locatie lantaarnpalen en groenplan)

Groenplan (verwerkt in de woonrijp tekening)
Plantlijst

Profielen
Inrit-en kruisingsvlakken + detail molgoten
Dwarsprofiel 1 t/m 12
Dwarsprofiel 12 t/m 23

Op verzoek van de denktank wordt er nog een bijeenkomst georganiseerd op donderdag 18 januari 2024. Mocht u nog vragen hebben en hierbij aanwezig willen zijn, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen op deze bijeenkomst op donderdag 18 januari om 19:00 uur op een nader te bepalen locatie. Er is dan gelegenheid voor het stellen van vragen.

Mocht u deze datum niet kunnen en wel vragen hebben, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijke afspraak in te plannen in ons verkoopkantoor. We zullen hiervoor op donderdag 11 en vrijdag 12 januari 2024 in het verkoopkantoor aanwezig zijn. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan horen we dat graag.

Graag ontvangen wij vooraf een bevestiging van uw komst. Aanmelden voor 18 januari kan via het formulier op deze pagina.