Actie voor hulp aan vluchtelingen uit Oekraine

Vanuit een van onze bewoners op Landgoed de Woldberg kregen wij de vraag of wij loten willen kopen voor de badeendjes-race op 16 juli 2022 waarvan de opbrengst gaat naar hulp aan de vluchtelingen uit de oorlog in Oekraïne, en dan speciaal voor hulp in de regio Steenwijk. In ons ogen een mooi en belangrijk doel wat we graag willen steunen. We hebben dan ook besloten om al onze (toekomstige) bewoners een lot aan te bieden.

Meer informatie over de badeendjes-race
Odd Fellows en Lionsclub Steenwijkerland organiseren op zaterdag 16 juli 2022 tijdens de opening van de Steenwijk Vestingfeesten een zogenaamde badeendjes-race. Er zullen die dag om 14:00 uur zesduizend badeendjes te water worden gelaten in het Steenwijkerdiep. De badeendjes zijn genummerd en gekoppeld aan lotnummers. Het eendje dat het eerst, via een soort hindernistraject, de finish bereikt, wint. Er zijn meerdere prijzen te winnen. Zo is de eerste prijs een elektrische damesfiets met middenmotor. Wees ook welkom op zaterdag 16 juli om met eigen ogen de badeendjesrace te zien!

(Meer) loten kopen?
Mocht u loten willen kopen voor dit goede doel, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt hierover opnemen met Henk de Jong via het telefoonnummer 06 53740808.