Open Kavel Dag: zaterdag 3 oktober 2020

Op zaterdag 3 oktober van 11:00 uur tot 16:00 uur kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen bij de nog 13 beschikbare ‘vrije’ water- en tuinkavels op Landgoed de Woldberg. Ook kan men direct een optie nemen op een van deze prachtige kavels.

Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa 56 hectare, maar de aanwezige golfkarretjes zullen ervoor zorgen dat alle geïnteresseerden de kavels gemakkelijk kunnen bekijken. Bij elke kavel is een houten paal de grond in geslagen met daarop een QR code die leidt naar de online kavelpagina. Op deze pagina vindt men informatie over de desbetreffende kavel met onder andere het kavelpaspoort en de uitgangspunten uit het beeldkwaliteitsplan.

Het programma
De beide dagen zijn er verschillende architecten en aannemers aanwezig om meer informatie te geven over de verschillende woningtypes passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan van het project. Zowel mensen met interesse in een kavel als omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Naast koffie en frisdrank, zijn er poffertjes en staat er een springkussen voor de kinderen. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Anderhalve meter-regel
Natuurlijk zullen wij rekening houden met de anderhalve meter-regel: er is voldoende ruimte op het plangebied. Daarnaast zal er ook voldoende desinfecterende handgel aanwezig zijn en de golfkarretjes zullen voorzien zijn van tussenschotten.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 3 oktober 2020
Tijdstip: 11:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: Landgoedallee te Steenwijk