Open Kavel Dagen van 28 en 29 maart geannuleerd

De Open Kavel Dagen van 28 en 29 maart gaan niet door. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Wij hebben besloten om geen risico te nemen en de Open Kavel Dagen niet door te laten gaan.

De Open Dagen zullen naar een later (nog te bepalen) moment verplaatst worden. Natuurlijk heeft u zelf de mogelijkheid om de kavels te komen bekijken. De kavels zijn met de auto bereikbaar. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0513 704535.

————————–

Op zaterdag 28 maart tussen 11.00 – 15.00 en zondag tussen 12:00 – 15:00 uur kan men vrijblijvend een kijkje nemen bij de beschikbare water- en tuinkavels. Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa zestig hectare, maar de aanwezige golfkarretjes zorgen ervoor dat alle geïnteresseerden de kavels gemakkelijk kunnen bekijken. Bij elke kavel is een houten paal de grond in geslagen met daarop een QR code die leidt naar de online kavelpagina. Op deze pagina vindt men informatie over de desbetreffende kavel met onder andere het kavelpaspoort en de uitgangspunten uit het beeldkwaliteitsplan.

Het programma
De middag staat vooral in het teken van kennismaken met Landgoed De Woldberg. Zowel mensen met interesse in een kavel als omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Naast een hapje en drankje, staat er een springkussen voor de kinderen en zijn er poffertjes. Ook zullen er adviseurs van verschillende bouwbedrijven aanwezig zijn om meer informatie te geven over o.a. de verschillende woningtypes passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan van het project. Daarnaast is ook Brummelhuis (architect), de Rabobank en netbeheerder Rendo aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 28 maart en zondag 29 maart
Tijdstip: 11:00 – 15:00 uur (op zondag vanaf 12:00 uur)
Locatie: Landgoedallee te Steenwijk

Kavels bekijken