Open Kavel Dagen op zaterdag 4 en zondag 5 juli

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli van 12:00 uur tot 15:00 uur kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen bij de nog 27 beschikbare water- en tuinkavels op Landgoed de Woldberg. Dit na het succes van de Open Kavel Dag in oktober vorig jaar, toen er nog 59 vrije kavels beschikbaar waren. Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa 57 hectare, maar de aanwezige golfkarretjes (met zeil ertussen) zullen ervoor zorgen dat alle geïnteresseerden de kavels gemakkelijk kunnen bekijken. Bij elke kavel is een houten paal de grond in geslagen met daarop een QR code die leidt naar de online kavelpagina. Op deze pagina vindt men informatie over de desbetreffende kavel met onder andere het kavelpaspoort en de uitgangspunten uit het beeldkwaliteitsplan.

Het programma
De beide dagen zijn er verschillende architecten en aannemers aanwezig om meer informatie te geven over de verschillende woningtypes passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan van het project. Zowel mensen met interesse in een kavel als omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Naast koffie en frisdrank, staat er een springkussen voor de kinderen en zijn er ijsjes. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Anderhalve meter-regel
Natuurlijk zullen wij rekening houden met de anderhalve meter-regel: er is voldoende ruimte op het plangebied. Daarnaast zal er ook voldoende desinfecterende handgel aanwezig zijn.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020
Tijdstip: 12:00 uur tot 15:00 uur
Locatie: Landgoedallee te Steenwijk