Open Kavel Middag: zaterdag 3 juli 2021

Op zaterdag 3 juli van 12:00 uur tot 15:00 uur kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen bij de 12 tuinkavels op Landgoed de Woldberg die op deze dag ook officieel in de verkoop gaan. Ook kan men direct een optie nemen op een van deze prachtige kavels.

Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa 56 hectare, maar de aanwezige golfkarretjes zullen ervoor zorgen dat alle geïnteresseerden de kavels gemakkelijk kunnen bekijken. Bij elke kavel is een houten paal de grond in geslagen met daarop de kavelkaart met afmetingen.

Nieuw in de verkoop
We gaan starten met de verkoop van 12 kavels aan de Weteringenallee. De kavels hebben een oppervlakte tussen de 2.020 en 2.948 m2. De prijs voor alle kavels is € 125,- per m2 incl. btw vrij op naam. We geven u graag meer informatie over de bouwmogelijkheden op deze kavels.

Anderhalve meter-regel
Natuurlijk zullen wij rekening houden met de anderhalve meter-regel: er is voldoende ruimte op het plangebied. Daarnaast zal er ook voldoende desinfecterende handgel aanwezig zijn en de golfkarretjes zullen voorzien zijn van tussenschotten.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 3 juli 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 15:00 uur
Locatie: Landgoedallee te Steenwijk

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.