Vacature terreinbeheerder

Per direct hebben wij op onze prachtige locatie op Landgoed de Woldberg in Steenwijk een vacature beschikbaar voor een terreinbeheerder.

?????????????:
Momenteel worden er op Landgoed de Woldberg diverse woningen gerealiseerd door verschillende kopers en/of hun aannemers. Hiervoor hebben we met de kopers van de bouwkavels bouwregels vastgelegd en deze moeten worden nageleefd.
Onder jouw toezicht moeten deze bouwregels worden nagekomen en waar nodig zal er gehandhaafd moeten worden. Je zorgt ervoor dat de bouw van de woningen veilig en met zo weinig mogelijk overlast voor de omgeving en bestaande bewoners geschied. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en de aannemers die aangesproken moeten worden op de bouwregels die we met elkaar hebben afgesproken. Sociale vaardigheden zijn dus een belangrijke eigenschap. Jij houdt contact met de bewoners en de aannemers.
Het is een parttime job waarbij de grootste prioriteit ligt in de vroege ochtend en in de namiddag. Je zult dus flexibel met je uren om moeten gaan.

???? ?????????????:
-Je bent sociaal vaardig en kunt snel handelen.
-Je hebt begrip voor situaties, maar kunt ook beslissingen nemen en de regels handhaven.
-Je bent flexibel qua werktijden, voor 10 a 15 uren per week.
-Je komt uit de omgeving en kunt snel ter plaatse zijn.

??????????
Stuur een e-mail naar info@landgoeddewoldberg.nl.