Open Kavel Dag op 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 – 15.00 kan men vrijblijvend een kijkje nemen bij de 59 beschikbare water- en tuinkavels. Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa zestig hectare, maar de aanwezige golfkarretjes zorgen ervoor dat alle geïnteresseerden de kavels gemakkelijk kunnen bekijken. Bij elke kavel is een houten paal de grond in geslagen met daarop een QR code die leidt naar de online kavelpagina. Op deze pagina vindt men informatie over de desbetreffende kavel met onder andere het kavelpaspoort en de uitgangspunten uit het beeldkwaliteitsplan.

Het programma
De middag staat vooral in het teken van kennismaken met Landgoed De Woldberg. Zowel mensen met interesse in een kavel als omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Naast een hapje en drankje, staat er een springkussen voor de kinderen en zijn er poffertjes. Ook zullen er adviseurs van verschillende bouwbedrijven aanwezig zijn om meer informatie te geven over de verschillende woningtypes passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan van het project. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Startsein bouwrijp maken van fase 1
Tevens wordt op 5 oktober officieel begonnen met het bouwrijp maken van fase 1 door Roelofs Groep uit Steenwijk. Wethouder Bram Harmsma zet om 11:00 uur de schep in de grond en geeft daarmee het startsein voor het bouwrijp maken van de locatie.

Datum: Zaterdag 5 oktober – Tijdstip: 11:00 – 15:00 uur – Locatie: Landgoedallee, Steenwijk

Kavels bekijken