Open Kavel Middag op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april 2024 van 13:00 uur tot 16:00 uur kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen bij de twaalf water- en tuinkavels op Landgoed de Woldberg die in de verkoop gaan. Men kan direct een formulier invullen om zich in te schrijven voor een optie op een van deze prachtige kavels. De opties op de beschikbare bouwkavels worden verstrekt volgens een lotingsprocedure.

Het gebied van Landgoed De Woldberg beslaat een oppervlakte van circa 56 hectare, maar de aanwezige golfkarretjes zullen ervoor zorgen dat iedereen gemakkelijk de kavels kan bekijken. Bij elke kavel kan een qr-code gescand worden waardoor men op de specifieke kavelpagina op onze website terechtkomt.

Tuin- en waterkavels
Het gaat om 6 kavels aan de Strandsingel, 2 kavels aan het de Buitensingel (aan het Eesermeer) en 4 kavels aan de Hooilandenallee. De Strandsingel en de Buitensingel zijn gelegen in het deelgebied Eeser Buiten. De Hooilandenallee ligt in het deelgebied Eeser Landgoed. De kavels hebben een oppervlakte tussen de 2.070 en 2.886 m2. De prijs voor de kavels kunt u vinden op onze kavelpagina (www.landgoeddewoldberg.nl/kavels) door te klikken op een specifieke kavel. Ook vindt u op de kavelpagina de bouwregels en het kavelpaspoort van de specifieke kavel. Tijdens de Open Kavel Middag geven wij u natuurlijk ook graag meer informatie over de bouwmogelijkheden.

Het programma
De middag staat vooral in het teken van de twaalf vrije bouwkavels die in de verkoop gaan. Er zullen adviseurs van verschillende bouwbedrijven aanwezig zijn om meer informatie te geven over de verschillende woningtypes passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig voor vragen over een financiering of het inplannen van een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Binnenkijken bij woningen
Ook is er de unieke kans om binnen te kijken in een aantal reeds gebouwde woningen op Landgoed de Woldberg. Zowel op Eeser Landgoed als op Eeser Buiten zal de deur van een aantal woningen openstaan voor geïnteresseerden in een bouwkavel. Het is mogelijk om deze woningen, samen met de aannemer, van binnen en buiten te bezichtigen.

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond met kavelnummers en -afmetingen te vergroten:

 

 

Prijzen gebaseerd op open vaarverbinding
De prijzen voor de tuinkavels zijn inclusief een ligplaats in het haventje op het Eesermeer. Op dit moment is het nog niet zeker of er een openvaarverbinding tussen plan Landgoed De Woldberg en Steenwijk, inclusief de aanleg van een haventje aan het Eesermeer, gerealiseerd zal worden. Als deze vaarverbinding er komt, dan wordt het mogelijk om vanaf plan Landgoed De Woldberg en Steenwijk en vice versa te varen met een sloep. Mocht de openvaarverbinding tussen plan Landgoed De Woldberg en Steenwijk, inclusief de aanleg van een haventje aan het Eesermeer, niet gerealiseerd worden, dan zal deze koopsom verlaagd worden met een bedrag van € 15,- per vierkante meter.

Lotingsprocedure
U kunt meedoen aan de loting door het insturen van onderstaand inschrijfformulier. De spelregels van de loting zijn vastgelegd in de bijlage “lotingsprocedure kavels Landgoed de Woldberg”. Uw inschrijfformulier moet uiterlijk 18 april a.s. voor 17:00 uur bij ons binnen zijn  (info@landgoeddewoldberg.nl) om mee te kunnen doen met de loting.
Lotingsprocedure
Inschrijfformulier
Verkoopprijzen

Praktische informatie Open Kavel Middag
Datum: Zaterdag 13 april 2024
Tijdstip: 13:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: Hooilandenallee te Steenwijk

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Mocht u niet langs kunnen komen op 13 april, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijke afspraak in ons verkoopkantoor in te plannen.